17 Kasım 2018
CHP Başakşehir İlçe Başkanı Mustafa Erdemir Yerel Basınla Bir Araya Geldi!

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Mustafa Erdemir Yerel Basınla Bir Araya Geldi!

İlçe Başkanı Mustafa Erdemir Seçilmesinin ardından basınla tanışma ve yaklaşan seçimler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yerel basının değerli kalemlerinin katıldığı kahvaltılı toplantı 2 saati aşkın sürdü. Toplantıya CHP Başakşehir Kadın Kolları Başkanı Bağdagül Gülen ve İlçe Saymanı Sadegül Toprak katıldı.

Başkan; ilçenin demografik yapısını iyi okumaya çalıştıklarını bu yönde aday ve meclis üyesi  belirle meye çalışıldığını, temayül yoklamasının yapılması taraftarı olduklarını ancak zamanın azalması doğru adayın İstanbul genelinde yapılacak olan partinin belirlemiş olduğu kriterler doğrultusunda seçileceğini ifade etti. Ana hatlarıyla Kriterlerin seçimde alınmasının zor olan ilçenin adaylarının erken açıklanması adayların çalışmasının planlanması ve sahaya inmeleri sağlanacağını ifade etti.

Başkan; mümkün olduğunca öncelikli olarak toplumda karşılığı olan akademik yapısı, projesi olan ayrıca meclis yapısında yer alacak meclis üyelerinin akademik yapısı olanları önceleyeceklerini söyledi.

Başkan basının görüşlerini önemsediğini gerekli konularla ilgili olarak notlarını aldığını belirtti.

 BAŞKAN ÖZGEÇMİŞ

Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliğini bitirdi. Bir süre İngiltere’de eğitim gördü. Bilgi Üniversitesi’nde MBA (İşletme) yüksek lisansı yaptı. Yine Bilgi Üniversitesi’nde Ekonomi Doktorası yapı. Çok iyi derecede İngilizce biliyor.

2005-2009 yılları arası ortağı olduğu bir şirkette gıda işleri yaptı. 2010- Halen sahibi olduğu şirkette inşaat işleri yapıyor.

Uzun yıllar Esenyurt’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için çalıştı.

2010 yılında Başakşehir CHP ilçe teşkilatına üyeliğini yaptırdı. 2014-2015 yılları arası CHP Başakşehir İlçe Yönetiminde STK’lardan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptı.

CHP Başakşehir İlçe Yönetiminde İlçe Sekreterliğin de görev yaptı.

2008’den bugüne Bahçeşehir’de yaşıyor. İşadamı olarak mesleğine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 3253 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur