08 Ekim 2018
Başakşehir’in golü güme gitti

Başakşehir’in golü güme gitti

Hakem hocaları, Başakşehir’in 81’de ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golünün nizami olduğunu açıkladı. VAR’ın arızalanması, sosyal medyayı salladı
 
Medipol Başakşehir, Fenerbahçe maçının 81. dakikasında Elia ile gol buldu... O sırada VAR sistemi bozuk olduğu için karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık, pozisyonu VAR'a danışamadı. Hakem hocalarından Ahmet Çakar, yaptığı yorumda, "Başakşehir'in golü güme gitti" ifadelerini kullandı. Deniz Çoban da pozisyonun gol olduğunu belirtti. Erman Toroğlu pozisyonun ofsayt olmadığını söyledi.

Takımımız, Spor Loto Süper Lig’in 8.haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı ve puanını 15’e yükseltti. Karşılaşmanın 82. dakikasında takımımızın bulduğu nizami gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken 80. dakikada ‘VAR’ sistemi arızalandığı için pozisyona bakılamadı.

STAT: Ülker

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Serkan Çimen

FENERBAHÇE: Harun, Skrtel, Neustadter, Reyes (Dk. 65 Mehmet Topal), Jilson, Eljif (Dk. 81 Soldado), Hasan Ali, Isla, Ayew, Frey (Dk. 59 Benzia), Slimani

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Da Costa, Epureanu, Clichy, İrfan Can (Dk. 64 Milos Jojic), Mahmut, Visca, Mossoro, Napoleoni (Dk. 46 Elia), Adebayor (Dk. 79 Bajic)

SARI KARTLAR: Reyes, Neustadter, Soldado, Isla (Fenerbahçe) – Da Costa, İrfan Can, Epureanu, Elia (Medipol Başakşehir)

Bu yazı 2158 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur