15 Temmuz 2018
Sabiha Gökçen TGS İşçi Alımı

Sabiha Gökçen TGS İşçi Alımı

TGS Personel Alımı ve İş İlanları – Temmuz 2018

FORMU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYIN
 
TGS Personel Alımı ve İş İlanları TGS İş İlanları & Personel Alımları;
TGS bünyesine dahil olmak için yapmanız gerekenleri öğrenebilir, mevcut personel alımlarına ilişkin ilanları aşağıda bulabilirsiniz. TGS tüm departmanları için personel alımları yapıyor. Açık pozisyonları ve başvuru aşamalarını yazının devamında görebilirsiniz.

Yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS), Türk Hava Yolları’nın havacılığın yan faaliyetlerini ayrı bir şirket bünyesinde gerçekleştirme amacı doğrultusunda Kasım 2008’de kurulmuştur. Havaş, Türk Hava Yolları ile Mart 2009’da imzaladığı anlaşma kapsamında ise şirketin yüzde 50 oranında ortağı olmuştur. 1 Ocak 2010 tarihinde sektörde yerini alan TGS; İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Adana, Milas-Bodrum ve Dalaman Havalimanları’nda olmak üzere toplam 8 istasyonda hem THY hem de diğer havayollarına yer hizmetleri sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük havayolu şirketiyle oluşturduğu bu ortaklık, Havaş’ın uzun vadeli büyüme stratejileri açısından büyük önem taşımaktadır.

Türk Hava Yolları A.O. ve Havaş ortaklığıyla kurulan ve 1 Ocak 2010 tarihinde sektörde yerini alan TGS Yer Hizmetleri A.Ş.; İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Adana, İstanbul Sabiha Gökçen, Milas- Bodrum ve Dalaman Havalimanlarında olmak üzere toplam 8 istasyonda, anlaşmalı 182 havayoluna sunduğu hizmetlerle faaliyetlerini sürdürmektedir. TGS, yerli ve yabancı havayolu şirketlerinin 700 bine yakın uçuşuna 7.000 ekipmanı ve 10.000 den fazla personeliyle yer hizmetleri kapsamındaki tüm faaliyetleri uluslararası kalite standartlarında sunmaktadır. “Havaalanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği” çerçevesinde ramp, harekât, kargo ve yolcu hizmetlerini sunan TGS, şirket politikası olarak müşteri memnuniyetini esas alırken, kusursuz hizmet anlayışını benimsemektedir.


 
TGS İş Başvurusu
TGS iş başvurusu yapmak için izlemeniz gereken iki adım mevcut. İlki TGS bünyesine önceden hazırladığınız CV’nizi ileterek yapılır. İkinci yol ise aşağıda anlatacağımız internet üzerinden yapılan başvurulardır.

TGS dönemsel olarak yaptığı personel alımlarını ilan vererek duyurmaktadır. Bu ilanlarda hangi pozisyona personel alımı yaptığını, aranılan nitelikleri ve nasıl bir iş yaptığınızı tüm detaylarıyla görebilirsiniz.

Genel Özellikler:

 T.C. vatandaşı olmak,
 01.01.1983 ve sonrası doğumlu olmak,
Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeni ile ayrılmamış olmak,
En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerden lisans derecesinde mezun olmak veya denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı üniversite bölümlerinden mezun olmak,
TGS’de fiilen en az 1 yıl yolcu hizmetleri, satış veya harekat tecrübesine sahip olmak,
TGS’de merkezi disiplin cezası almamış olmak,
01.01.2016 tarihi itibariyle İngilizce DYNED sınavından en az 1.0 puan aldığını belgeleyebilmek, (Belgesi olmayan adaylara THY A.O. tarafından DYNED sınavı uygulanacaktır.)
Erkek adaylar için; askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak tercih  sebebidir.

Bu yazı 6295 kişi tarafından görüntülendi.