28 Mayıs 2018
İOSB Yönetimi İftarda Buluştu

İOSB Yönetimi İftarda Buluştu

 İOSB Yönetimi Ramazan ayının rahmet, bereket ve mağfiretini birlikte idrak etmek amacıyla düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde yoğun katılımla gerçekleştirdi.

  Eski Çevre Bakanı Ali Talip ÖZDEMİR, MHP İstanbul Milletvekili Arzu ERDEM, 20.Dönem Milletvekili Hilmi Develi, Başakşehir Kaymakamı Kazım TEKİN, KOSGEB İkitelli Müdürü Özay CEBECİ, İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr.Mustafa AYDIN, İkitelli Vergi Dairesi Müdürü Yusuf KAYA,  İkitelli Uygulama Grup MüdürüSelçuk ŞEKER, KONSİAD Başkanı Kemal ÇELİK, İkitelli OSB kooperatif başkanları, bölgenin ileri gelen sanayicileri, İstanbul ve Başakşehir prtokolünün önde gelen isimlerinin katılım sağladığı iftar yemeğine Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat TUNALI, Yönetim Kurulu Üyelerimizden aynı zamanda Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı olan  Sebahatdin KAYAS, Hakan TUNÇ, Hasan KILINÇASLAN, Kazım ÖZEREN, Denetim Kurulu Üyelerimiz Yusuf TOKDEMİR ve Vural KOÇ ev sahipliği yaptılar.

  Oruç açımının ardından iftar duası edildi ve İkitelli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nihat TUNALI üretim yapan ve ülke ekonomisine katkı sağlayan sanayicilerin önemini belirterek şunları dile getirdi; “ Çok değerli dostlar, ülkemizin bu sıkıntılı günlerinde bu sofralarda iftarımızı açarken,  istihdam yaratarak, üretim yaparak bu ülkeye en büyük katkıyı sizler veriyorsunuz. Sanayici dostlarım, sizler ülkemizin en cefakâr insanlarısınız. Üretmeden, sadece tüketerek hiç bir yere varamayız. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığımız ülkemizdeki 317 OSB içinde sayısal veriler olarak en büyüğüdür. Yaklaşık 300 bin çalışanımız var. Bu kadar kişi evine aş götürüyor. Ama bu yeterli değil. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz ve katma değer sağlayacağız. Bu geleneksel iftarımıza katıldığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Hepimiz kardeşiz, biriz beraberiz, üzerimize düşeni hep beraber yapacağız.”

  Eski Çevre Bakanı Ali Talip ÖZDEMİR ise; “ Rahmetli Turgut ÖZAL sizi çok severdi. Ben onun yardımcısıydım. Çalışana ve gayret edene çok büyük değer verirdi. Çok değerli kişiler burada. Dün bir arkadaşımın babasının cenazesine gittim ve oradaki hoca şunu söyledi; ‘Bir insanın üç tane dostu vardır. Bir dostu ailesi, arkadaşları, diğer dostu malı mülkü üçüncü ve gerçek dostu bugünlerde yaptığınız hizmet ve amellerinizdir.’ Esas alem orada başlıyor. Ramazan Ayınızı tekrar tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi. 

Yapılan kısa konuşmaların ardından program son buldu.

Bu yazı 2428 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur