16 Mayıs 2018
TOKİ İstanbul Başakşehir’de 862 Adet Ucuz Konut Üretecek

TOKİ İstanbul Başakşehir’de 862 Adet Ucuz Konut Üretecek

Türkiye'de ucuz konut üretiminin markası olan TOKİ İstanbul projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. TOKİ İstanbul Başakşehir projesi için 862 adet konut üretecek.


TOKİ İstanbul Başakşehir’de 862 Adet Ucuz Konut Üretecek
TOKİ ihale duyuruları arasında yer alan yeni ihale ilanında İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayaşehir 22 Bölge Gecekondu Önleme Bölgesi 862 Adet Konut, Kapalı Otopark, 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi için bugün saat 15:00 itibari ile ihalenin gerçekleştirileceği duyuruldu.

TOKİ Başakşehir 2018 Projeleri Sürüyor 

TOKİ Başakşehir projeleri ile konut üretimini sürdürürken hem projelerin ihaleleri hem de satışları etaplar halinde yapılıyor. Yeni etapta 862 adet üretilirken bu konutlara ek olarak 2 adet ticareti merkezi, kapalı otopark ve alt yapı ile çevre düzenleme işleri de projeye dahil edilmiş durumda.


 TOKİ Başakşehir Teslim Tarihi Ne Zaman?

İhale bugün gerçekleştirilecek ve ihaleyi kazanan firma belirlenecek. Ardından iki firma arasında sözleşme imzalanacak ve bu sözleşme tarihini takip eden 10 gün içerisinde TOKİ yer teslimini yaparak projenin başlamasını sağlayacak. TOKİ Başakşehir 862 adet konut üretimi için 650 gün belirledi. Yani proje en geç bu süre sonuna kadar tamamlanacak ve konut alan kişilere evleri teslim edilecek.

İstanbul’da Ucuz Ev Almak İsteyenler İçin TOKİ ve KİPTAŞ Konut Üretiyor

Yükselen arsa maliyetleri lüks konut projelerinin sayılarının artmasına neden olurken dar gelirli vatandaşın İstanbul’da ev sahibi olması da her geçen gün zorlaşıyor. İstanbul alt gelir grubu konut projeleri üreterek adından söz ettiren TOKİ ve KİPTAŞ ise İstanbul’da ucuz konut üretimi için görev üstlenen iki marka olarak öne çıkıyor ve alt gelir grubunun ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Bu yazı 3189 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

Asude Ebrar | 19-04-2020 02:41:33

Konutların satışı ne zaman ve ne şekilde gerçekleştirilecek, bununla ilgili hic bir bilgiye ulaşamıyoruz


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur