31 Mart 2018
Fenertepe Oyakkent Yolu Trafiği Rahatlattı

Fenertepe Oyakkent Yolu Trafiği Rahatlattı

Kayaşehir bölgesinde yaşamın başlaması ile özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik çilesi yaşanan Başakşehir’de Oyakkent- Fenertepe Viyadüğü’nün açılmasıyla trafik nefes aldı.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, 10km’lik yolun 2km’ye düştüğünü belirterek, “ Hemşehrilerimiz artık Başakşehir 1.ve 2. etaplara girmeden 2 dakikada evine veya TEM yoluna çıkış yapıyor” dedi.

Yapımı bir süredir devam eden Fenertepe-Oyakkent bağlantı yolu hizmete açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda yapımı gerçekleştirilen 3’er şeritli çift viyadük ile ilçe trafiğinin yüksek oranda rahatlatması bekleniyor.

“Fenertepe-Oyakkent arası artık 2 dakika”

Konuyla ilgili açıklama yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu “İBB’nin koordinasyonunda yapımı gerçekleştirilen Fenertepe-Oyakkent yolu artık 10 km’den 2 km’ye düştü. Normal şartlarda ortalama 18 dakika süren yol, Fenertepe-Oyakkent bağlantı yolunun hizmete açılması ile birlikte artık 2 dakika. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen İBB Başkanımız Mevlüt Uysal’a da bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Kartoğlu, “Başakşehir’in bir diğer önemli merkezi Bahçeşehir’de trafiğin çözümü için çalışmalar başlattıklarını belirterek, “ Ispartakule Hemzemin Geçidi’nin olduğu bölgede bir üst geçit, Tahtakale Mahallesi Işıklar Mevkii’nde de alt geçit inşa ederek yolu karşılıklı tek şeride çevirip Bahçeşehir ve o bölgenin trafik sorununu çözeceğiz” dedi.

Bu yazı 2532 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur