04 Şubat 2018
Saadet Partisi Safları Sık ve Düzgün Tutmak İçin Harekete Geçti

Saadet Partisi Safları Sık ve Düzgün Tutmak İçin Harekete Geçti

Saadet Partisi Başakşehir Teşkilatı Yönetim Kurulu Yaklaşan 2019 yılı yoğun seçim çalışmaları öncesi teşkilatta bütünlük sağlamak amacıyla Çeşminaz Saray Mutfağı Lokantasında kahvaltıda bir araya geldi.


Kahvaltılı toplantıların peryodik olarak devam edeceğini ifade eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Orhan Babacan kahvaltı sonrası yaptığı konuşmasında; Hükümetin başta uluslar arası ilişkilerde başarısız siyaset sonucu emperyalistlerin Suriye topraklarında Sünni, Alevi ve Şii kardeşlerimizin birbirine düşmelerine müsebbip olmuştur. Bizler bu savaş başlamadan ve bu hale gelmemesi için  Esat Yönetimi ile doğrudan bağlantı kurulması gerektiğini ifade ettik ancak bu gerçekleşmedi ve bu gün içinde bulunduğumuz sorundan çıkmaya çalışıyoruz. Elbette o topraklarda savaşan Mehmetçiklerimizin yanındayız. Ama doğru bir politika sergilenseydi Suriye topraklarındaki sorunlar bu kadar büyümeyecek bu kadar zarar ve sıkıntı çekmeyecektik.


Bylook konusunda Antalyada yaşayan Avukat Ali Aktaş yanlışlarını ortaya çıkarmış olmasaydı halen hapishanelerde yada işlerinden atılmak suretiyle mahrum kalan binlerce kişi konusunda adalet sağlanmış olmayacaktı.


2017 bütçesinde 72 milyar TL faize aktarılmış durumdadır.


Sağlık evet takdir etmek gerekirse iyi başladı ancak son hali hastanelerin acil servisleri artık geçilmez hale geldi. steril olmayan ortamlarda muayeneler ve tedaviler ayakta yapılıyor.


Güvercintepede, bir kardeşimizi geçenlerde ziyaret ettik. AKP oy veren biri AKP’in ayrımcı siyaseti sonucunda artık HDP’ye oy vereceğini ifade etti.


Genel Başkanımız anlatıyor, bizler anlatıyoruz. Hadisi şerifte söylendiği gibi;  "Canım kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki, sizler iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız. Eğer birbirimizi sevmek cennete girme vesilesi ise neden kendimize düşman üretelim.


Görüyoruzki yapılan hataların ardından hep Allah Rahmet Eylesin Erbakan Hoca Doğru söylemiş diyorlar. Doğru söylemiş diyeceğinize söylediği doğruları uygulayın.


Ayrıca değerli, davetlilerimiz 9 Mart’a Sürpriz konukların yer alacağı Çınar Koleji Kongre Salonunda  “Erbakan Hocanın Söyledikleri ve Bugün Haklı Çıktığı Konular” konulu bir konferansımız olacak hepinizi şimdiden davet ediyorum, dedi.


Yerel basının sorularınıda cevaplandıran Babacan; 45 kişilik profesyonel bir kadro ile çalıştıklarını ve Başakşehirde yerel seçimlerde başarılı olacaklarını dile getirdi.  

Bu yazı 2918 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur