17 Aralık 2017
Living Lab ışıklı kartpostallarla aydınlandı

Living Lab ışıklı kartpostallarla aydınlandı

Tasarıma ilgi duyan tasarımcıların bir araya geldiği “Kartpostalını ışıklandır” etkinliğinde tasarımcılar sevdiklerine ulaştırmak üzere ışıklı kartlar hazırladı.


Başakşehir Living Lab Merkezi’nde, Tasarımcı Pınar Öztürk önderliğinde gerçekleşen kartpostalını ışıklandır etkinliği 15 yaş üzeri, tasarıma ilgi duyan katılımcılardan oluştu. Bakır tel, pil, renkli kartonlar ve led ışıkları kullanarak yapılan uygulamada öncelikle kartpostal desenleri tasarlandı.  

Etkinlikle ilgili kısa bilgilendirmenin ardından tasarımlarını düzenleyen katılımcılar kartpostal üzerinde iki adet led ışığı anlamlı bir şekilde yerleştirebilecekleri bir desen hazırladılar. Ardından bakır tel, pil ve led ile hazırlanmış düzenekleri desenlerinin altına yerleştirerek tasarımlarını tamamladılar. Büyük küçük tasarıma ilgi duyan herkesin bir arada toplandığı etkinlikteki tasarımlarda hayal gücü sınır tanımadı. 5 saat süren etkinlik sonunda projeler değerlendirilerek günün anısına ışıklı kartpostallarla hatıra fotoğrafı çektirildi.

Etkinliğe katılanlardan Lise öğrencisi Murat Kaplan, “Living Lab’de birçok etkinliğe katıldım. Bu etkinlikte de yeni yıl için sevdiklerimize ışıklı mesajlar hazırlayacağız. Bu imkanları bize sundukları için teşekkür ederiz” diyerek düşüncelerini paylaştı.

Bu yazı 2038 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur