17 Kasım 2017
Butik okul konsepti başarıyı arttırıyor

Butik okul konsepti başarıyı arttırıyor

Her anne baba kız öğrencisinin iyi bir eğitim almasını bilimsel ve değersel gelişimini ideal seviyede tamamlamasını arzu eder, öğrencisi- nin geleceğe yön verebilecek bilgi ve becerilerle donatılmış, ailesine rehber, milletine faydalı bir birey olmasını ister. Okumak istediği üniversite için gerekli eğitimi eksiksiz almasını ve öğren- cisinin kalbinde yatan mesleği seçebilmesini temenni eder. Fakat tüm bunlar iyi bir lise eğiti- miyle olabilmektedir. Bilimsel olarak da sabittir ki iyi bir lise eğitimi karşı cins baskısından uzak, huzurlu ve eğitime yönelmiş bir ortamda mümkün olabilmektedir. Ruhsal ve bedensel değişim içerisinde bulunan lise öğrencileri- mizin bilimsel ve ahlaki gelişimine daha rahat yoğunlaşabilmesi adına Sinerji Lisesi, sadece kız öğrencilerimize; tamamı bayan öğretmen kadromuzla hizmet vermektedir. Öğretmenleri- mizin alanında uzman tecrübeli bayan öğret- menlerden oluşmasıyla; kız öğrencilerimize daha iyi rol model olabilme ve öğrencilerimizin ruh halleriyle empati kurabilecek bir eğitimci kadrosuyla çalışabilme fırsatı sağlanmaktadır.
 
Sinerci Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Fatih İşgören; “Bilimsel olarak sabittir ki iyi bir lise eğitimi karşı cins baskısından uzak, huzurlu ve eğitime yönel- miş bir ortamda mümkün olabilmektedir, bizler bunu; sadece bayan öğrenci ve eğitmenlerden oluşan kız lise- lerimizde ‘Butik Okul’ konseptiyle başarıyoruz” dedi.
 
Sinerji Eğitim Kurumlarını kısaca tanıtır mısınız?


Sinerji, 2007 yılında eğitim alanında çalışmalarına başlamış; 2014 yılında Başakşehir’de bir etüt merkezi ve bir yabancı dil kursunu bünyesine katarak alanını genişletmiştir. 2015 yılında Başak Mahallesi Başakşehir’ de açmış olduğu Sinerji Özel Kız Lisesi ve 2017 yılında Kayaşehir Mahallesi Bahçe- tepe Mevkiinde açtığı Sinerji Anadolu Kız Lisesi ile ahlaklı ve başarılı bireyler yetiştirme prensibiyle yoluna devam etmektedir. Özel Kız Liselerimiz ile kız öğrencilerimizin ahlaki değerleriyle başarılı ve erdemli nesiller olarak gelecek nesillerin örnek alacağı bireyler olmasında emin adımlarla
 

Sinerji Kız Liselerinin akademik başarıla- rından da kısaca bahseder misiniz?


2007 yılından bu yana eğitim alanında hizmet veren Sinerji Eğitim Kurumları 2015 yılında Özel Kız Lisesi konseptiyle hizmetlerine devam ederken, 2017 yılı itibariyle açtığı yeni Anadolu Kız Lisesiyle başarılı ve ahlaklı bir gelecek için büyüyor.


2017 YGS’ de Başakşehir Sinerji Özel Kız Lisesindeki 35 mezun öğrencisinden Türkiye 94’üncülüğü, Türkiye 1800’ünclüğü, Türkiye 9400’üncülüğü dereceleriyle Başakşehir’ in en başarılı okulu olan Sinerji, 2017 LYS’de de Başakşehir’ in en başarılı okulu olma özelliği- ni elinde bulundurarakTürkiye 23’üncülüğü, Türkiye  1079’unculuğu,  Türkiye 1605’incliği,


Türkiye 2588’inciliği gibi birçok derece yaparak Türkiye’ nin en başarılı Anadolu Kız Lisesi olma özelliğini devam ettirmektedir.
Sinerji sosyal sorumluluk projelerinde neler yapmaktadır?


Öğrencilerimiz gerekli çalışma ve kermeslerle, ziyaret ve etkinliklerle Siirt’ te bulunan kardeş okulumuzu ziyaret edip ordaki öğrencilerimizin ve okulumuzun ihtiyaçlarını gidermekten, Ara- kan’ daki Müslüman kardeşlerimize yardımlar ulaştırmaya, muhacir ve yetim kardeşlerimizin eğitim gördükleri merkeze her türlü desteği sunmaktan, bölgemizdeki yardıma muhtaç aileleri sınıf-aile kardeşliği ile bağlayarak ça- lışmalar yapmaya kadar birçok sosyal sorum- luluk projesinin içerisinde son derece aktif rol almaktadır.

AMACIMIZ AHLÂKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK

Eğitimin önemini ve öğrenci- lerimizin bireysel farklılıklarıyla birer değer olduğunu bildiğimiz için Kız Liselerimizde Butik Okul Konseptiyle eğitim vermekteyiz. Bu şekilde öğrencilerimize daha iyi rehberlik yapabilmekte ve her öğrencimizle özel ilgilenip hedeflerine yürümelerinde onlara daha başarılı etkili olabilmekteyiz.

 

Bu yazı 1997 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur