28 Ekim 2017
Cumhuriyet Bayramı çelenk koyma töreniyle başladı

Cumhuriyet Bayramı çelenk koyma töreniyle başladı

Başakşehir’de Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

 

Kutlamalar çerçevesinde 28 Ekim Cumartesi günü saat 13:00’de Bahçeşehir Atatürk Tören Alanı’nda düzenlenen çelenk koyma töreni gerçekleşti.

 

Cumhuriyetin ilanı’nın 94. yılı münasebetiyle başlayan törene Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Garnizon Komutanı Albay Alper Uğur, İlçe Emniyet Müdürü Levent Binici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcıları’nın yanı sıra Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Şehit ve Gazi Aileleri ile birlikte çok sayıda öğrenci ve Başakşehirli katıldı.

 

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ilk günü saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından göndere bayrak çekilmesi ve anıta çelenk koyma töreniyle son buldu.

 

29 Ekim günü Başakşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşecek tebrikat töreninin ardından Bahçeşehir Atatürk Tören Alanı’nda saat 10:30’da resmi kutlamalar gerçekleşecek. Hava muhalefetinin kötü olması durumunda Bahçeşehir Spor Parkı’nda kutlamalar devam edecek.

Bu yazı 1923 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur